i-News

Aquest innovador format permet en pocs minuts traspassar l’ informació  desitjada a l’usuari i que aquest l’assimili de forma natural amb el valor de la imatge en moviment, l’ immediatesa i el to narratiu de les últimes notícies dels informatius de televisió.
Fem arribar l’ informació ràpidament aprofitant les diferents plataformes amb un estil molt actual i adaptant-t’ho a les noves tendències sorgides a la xarxa.
Així aconseguim una informació independent, completa i al moment, que aprofita al màxim les possibilitats del reportatge informatiu.

 

 

Centenari Joan Ferrer Pedrol.
En commemoració del centenari del naixement del pintor terrassenc, varem realitzar una sèrie de peces per a la promoció i difusió de l’obra de l’artista, per encàrrec dels comissaris i del Fons d’ Art Ferrer Pedrol. Per a l’exposició varem produir un documental biogràfic de la vida del polèmic pintor. Organitzarem un concert homenatge basat en els poemes de Ferrer Pedrol i realitzarem un i-news per promocionar els diferents actes commemoratius.

 

 

Compartim.
Per donar a conèixer aquesta activitat a les xarxes socials crearem aquest i-news de Compartim. Aquesta jornada de networking col·laboratiu innovador va ser organitzat per la CECOT i promogut per el Club de Màrqueting i Vendes. La trobada entre autònoms freelance, emprenedors, empresaris locals i moderat per Santi Rius, assessor en Social Media de CECOT, es va desenvolupar al voltant d’una taula rodona  per buscar sinèrgies entre tots els assistents que potenciïn el treball en equip.

 

 

GIEM Sports – GENERALI Seguros.
“Amb el meu equip fins a l’eternitat”. Aquest és el lema del que poden presumir els seguidors del Betis, l’ Atlètic o l’Espanyol després de l’acord que GIEM Sports i GENERALI Seguros han firmat. GIEM Sports, empresa responsable dels Espais Memorials ubicats en els estadis dels equips de futbol i GENERALI, empresa líder en el món de les assegurances de vida han creat una sèrie de productes per a socis i simpatitzants que vulguin reposar eternament en l’estadi de l’equip de la seva vida.
iFrame Taller Creatiu
va realitzar aquest i-news de la firma de l’acord.

 

 

“Fòrum Obert” Rotary Club.
i-news sobre el primer fòrum del curs 2011-2012 del Rotary Club de Terrassa, que va comptar amb la participació del catedràtic d’ Economia de l’ Empresa, Ramon Adell que va conferenciar sobre les possibles sortides a la crisi actual després de les eleccions generals. L’acte, amb la presència de la majoria dels socis del club així com representants de la política local i les seves entitats més representatives, va ser tot un èxit.

 

 

GIEM Sports – Real Betis Balonpié.
i-news de l’ inauguració del Espai Memorial Real Betis, construït i gestionat per GIEM Sports. Aquest espai acull les urnes funeràries dels aficionats al Betis que desitgin passar l’eternitat en l’estadi de l’equip dels seus amors. iFrame Taller Creatiu  treballa des de fa anys amb el departament de premsa de GIEM Sports i ha realitzat les campanyes de tots els estadis espanyols que ja compten amb aquest espectacular espai.

 

 

Espai Memorial San José Artesano.
Per encàrrec de Marcs Urnes Bach, hem realitzat diferents i-news de cada un dels projectes d’ Espais Memorials inaugurats a Espanya, com el de San José Artesano a San Fernando (Cadis). Els projectes d’ Espais Memorials està tenint un gran èxit degut al notable augment de les incineracions a nivell estatal.

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>