Esports

A iFrame Taller Creatiu portem anys treballant per alguns dels més destacats esportistes del nostre país, seguint-los en les competicions nacionals i internacionals més importants del món. Motociclisme, hoquei sobre herba, waterpolo, rem o esport adaptat són algunes de les disciplines en les que hem desenvolupat la nostra activitat. Només amb esforç s’assoleix la victòria

 

 

Giem Sports RCD Espanyol.
Vídeo promocional per presentar el projecte de GIEM Sports “Espai Memorial RCD Espanyol”. L’espai memorial consta d’una sala construïda per a que socis i simpatitzants del club dipositin les urnes funeràries a l’ interior de columbaris i, d’aquest forma, reposar eternament a l’estadi on més ha patit i ha gaudit. Aquest projecte, creat per GIEM Sports ha tingut molt èxit i ja són molts els clubs que s’han interessat per tenir el seu propi Espai Memorial.

 

 

Spot Espacio Memorial Cornella – El Prat.
Espot publicitari del Espai Memorial de Cornellà – El Prat, ubicat a l’estadi del RCD Espanyol, on l’empresa de Terrassa GIEM Sports ha construït el primer columbari per a urnes funeràries en un recinte esportiu. Aquest espai dedicat als socis i simpatitzants de l’Espanyol que vulguin reposar eternament a l’estadi dels seu equip de l’ànima.

 

 

Giem Sports ATM.
Vídeo presentació del espai memorial Atlètic de Madrid, que consta d’una sala de columbaris a l’interior de l’estadi matalasser, el Vicente Calderón, per a que socis i simpatitzants de l’equip madrileny puguin reposar les seves cendres al costat del equip de la seves vides. Aquest projecte realitzat per l’empresa GIEM Sports ha tingut un gran èxit i són molts els equips europeus que han mostra’t interès en construir el seu propi espai memorial.

 

 

Campionat del Món de Trial.
iFrame Taller Creatiu ha seguit a l’equip KH7 amb Laia Sanz al capdavant durant tot el Mundial de Trial 2011 que va acabar amb la victòria de la catalana. Aquest vídeo comunicat correspon a la prova disputada a la República Txeca el passat agost, i que va permetre a Laia Sanz amb els títols de Campiona d’ Europa i Campiona del Món de Trial, després de la seva victòria en fèmines en el passat ralli Paris – Dakar.

 

 

Campionat d’Europa de Trial.
Laia Sanz, de l’equip KH7 va assolir després de la disputa d’aquesta prova a la República Txeca coronar-se campiona del Campionat d’ Europa de Trial. La pilot catalana demostrava una temporada més que, actualment, no existeix cap pilot amb un nivell tècnic tan competitiu com el que ha demostrat al llarg de tota la temporada Laia Sanz, que després d’aquest títol ja comença a preparar el Paris – Dakar d’aquest any.

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>